Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In verband met het behouden van onze bloedlijn houden we regelmatig een reu of teef aan voor de kennel. De meeste pups blijven bij ons maar wij zijn ook af en toe op zoek naar een gastgezin. In verband met de nare ervaringen die wij afgelopen jaren hebben opgedaan met gastgezinnen zijn wij hierop heel kritisch geworden en plaatsen we het liefst bij personen die al een Cane Corso van ons hebben.

Wat houdt het precies in.

De hond komt bij u wonen maar blijft eigendom van de fokker. Alle kosten voor voer, cursus, dierenarts enz. komen voor uw eigen rekening. Alle kosten omtrent het fokken en het nest komen voor rekening van de fokker.

Indien het een reu betreft dan komt de hond een aantal keer naar ons toe om te dekken.

Indien het een teef betreft dan komt de hond maximaal 2 keer in zijn leven ca. 8 weken naar ons toe om haar nest te krijgen (In goed overleg is het eventueel mogelijk dat de teef bij de gastouder haar nestje krijgt) Als de pups het nest hebben verlaten dan gaat de teef weer terug naar het gastgezin. Tijdens de hele periode betrekken we u (indien gewenst) bij het hele proces. Na het afgesproken aantal nestjes wordt de teef overgeschreven op uw naam en blijft de teef de rest van haar leven bij u wonen.

Indien u interesse heeft dan kunt u contact met mij opnemen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.