Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Uw nestje pups bij u thuis laten chippen….. geen probleem.

In oktober 2018 heb ik mijn certificaat voor gecertificeerd chipper gehaald. Dit betekent dat ik honden (pups) mag chippen. De pups moeten binnen 7 weken na de geboorte gechipt worden en binnen 8 weken na de geboorte geregistreerd worden bij een aangewezen databank.

 

Waarom chippen:

Per 1 april 2013 bent u wettelijk verplicht uw nest pups tussen de 5e en 7e levensweek te laten chippen.

Via de chip is uw huisdier aan u gelinkt door middel van een chipnummer. Als uw vermiste huisdier gevonden wordt, kan het chipnummer worden uitgelezen door iedere dierenarts of een medewerker van de dierenambulance en dierenasiel, door middel van een chipreader. Het chipnummer dat op de chipreader verschijnt is eenvoudig op te zoeken op internet. Op bijvoorbeeld de site van de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren zijn chipnummers en de daaraan gekoppelde persoonlijke gegevens van de eigenaar geregistreerd. Op deze manier kan de eigenaar eenvoudig achterhaald worden en met zijn of haar huisdier worden herenigd. Het is dus erg belangrijk om uw gegevens up to date te houden.

 

Binnen een straal van 10km kom ik gratis bij u aan huis. Buiten de straal reken ik 0,30 per gereden km. Voor het chippen van meerdere dieren tegelijk kan ik u een korting aanbieden.

Chippen 1 -4 pups: 20,– per pup

Chippen 5-8 pups: 18,– per pup

Chippen 9 of meer pups: 16,– per pup

Ik kan eventueel ook de pups voor u registreren bij de databank. Kosten hiervoor bedragen 10,– per nest (excl. registratiekosten van de databank). Hiervoor heeft u wel een account bij een databank nodig.

Tarieven zijn incl. 21% btw.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.