Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Met een gerust hart op reis terwijl je hond vakantie viert met zijn soortgenoten en de juiste verzorging krijgt, dat is toch wat je wilt? Wij zijn hét vakantieoord voor jouw hond. Sinds 2020 bieden wij kleinschalig opvang aan voor de Cane Corso.

Wat krijgt iedere hond van ons?

  • Een eigen kennel met hondenmand en vetbed
  • Gezonde en lekkere voeding
  • Een hoop aandacht
  • Spelen op een van onze speelweides
  • Mogelijkheid tot bijboeken extra service

Liefdevolle opvang en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij zijn in het bezit van het diploma honden en kattenbesluit. Of je nu opvang nodig hebt voor 1 nacht of voor een langere periode, wij zullen er alles aan doen om je hond de juiste verzorging te geven die bij hem/haar past.

Heb je hierin persoonlijke wensen laat dit ons dan gerust weten.

Vaccineren honden

Zorg dat je hond minimaal drie weken vóór aanvang van het verblijf gevaccineerd is. Tijdig en goed vaccineren is noodzakelijk, echter kunnen we niet garanderen dat een hond ondanks vaccinatie niet ziek wordt, net als bij mensen. Met vaccinatie zijn de klachten milder en herstelt de hond sneller.

Zonder vaccinatie accepteren wij een hond niet.

Extra service

Wandelen:

Niet iedere hond kan zijn energie kwijt op de speelwei en vindt het heerlijk om een stuk te gaan wandelen. De wandeling wordt 1 op 1 gedaan en duurt ca 30-45 minuten.

Kosten zijn €15,– per keer

Loopbandtraining

Alleen te boeken bij een verblijf van minimaal 14 dagen

Wil je de conditie en de spiermassa van je hond opbouwen? dan kan de loopband een uitkomst bieden. Iedere dag even opbouwend op de loopband. Eerst in stap en uiteindelijk tot maximaal 20 minuten in draf. Dit alleen als het weer het toelaat.

Dit pakket kost €100,–

Leren wandelen zonder trekken

Alleen te boeken bij een verblijf van minimaal 14 dagen.

Lukt het maar niet om relaxed te wanden? Wij willen je helpen om het wandelen aangenamer te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat dit lukt binnen de tijd maar je zal zeker veranderingen zien. Daarbij krijg je ook handvatten aangereikt om op de juiste voet door te gaan.

Dit pakket kost €150,–

Snackpakket

We hebben 3 snack pakketten : S/M/L

Maat S bestaat uit 7 snacks, prijs € 10,–

Maat M bestaat uit 14 snacks, prijs €20,–

Maat L bestaat ui 21 snacks, prijs €30,–

Onze snacks komen bij Darf vandaan en zijn gezonde snacks zonder toegevoegde suikers.

Kauwrol olijvenhout €15,–.  Bij deze pakketten is nog extra een olijvenhout-kauwrol toe te voegen. Het grote voordeel van ons Olijfhout is dat het niet splintert maar rafelt, er laten kleine vezels los tijdens het kauwen. Deze vezels kan je viervoeter veilig doorslikken. De Olijfhout kauwstaaf is vrij van kunstmatige ingrediënten en calorieën. Het kauwen draagt bij aan de tandhygiëne door extra speekselaanmaak en helpt daarbij om tandplak te verwijderen.

Alle snacks die niet opgegeten worden (inclusief een eventueel bestelde kauwrol) worden meegegeven.

Trainen

Hierbij kunt u zelf aangeven wat u getraind wil hebben. Denk bijvoorbeeld aan gehoorzaamheidsoefeningen zoals het blijven, het blijven op afstand, het volgen, zit, af, rol enz. Deze training is vooral geschikt voor jonge honden die nog veel moeten leren. Voor het wandelen zonder trekken hebben we een apart pakket.

De kosten zijn €22,50 per keer

Wassen

Weer een heerlijke frisse hond mee naar huis? Je hond wordt gewassen met shampoo van Cowboy Magic.

De kosten zijn €15,–

Haal- en brengservice

Lukt het je niet om je trouwe viervoeter te komen brengen en weer op te komen halen? Wij bieden haal- en brengservice aan.

Binnen een straal van 15 km geldt een starttarief van €35,– + €1,– per gereden kilometer

Buiten een straal van 15 km geldt een starttarief van €50,– + €1,– per gereden kilometer

Ophaal- en brengtijden in overleg

Goed om te weten….

HIERBIJ WILLEN WIJ NOGMAALS BENADRUKKEN DAT HET VERBLIJF VAN UW HOND BIJ ONS OP EIGEN RISICO IS. MOCHT ER EEN DIERENARTS NODIG ZIJN DAN WORDT DIT UITERAARD ALTIJD MET U BESPROKEN.

Vergeet u echter niet dat wij onmogelijk huis en gezin voor de dieren kunnen vervangen. Het is voor de honden erg leuk en goed om in een roedel te leven. Dit is helaas niet zonder risico, het kan gebeuren dat, ondanks de toezicht, tijdens bijvoorbeeld het spelen uw hond zich verwond. Wij overleggen altijd met u of hier verdere acties op ondernomen moeten worden.

Wilt u een reservering doen, maak dan gebruik van het onderstaande reserveringsformulier. Vul dit zo compleet mogelijk in zodat alle gegevens bij ons bekend zijn.

Wij zitten vol tussen 18-07-2024 en 25-08-2024. Uw reservering is pas definitief als u een bevestiging heeft ontvangen.

TIJDENS DE SCHOOLVAKANTIE PERIODE BIEDEN WIJ ALLEEN MAAR OPVANG AAN VOOR DE CANE CORSO (met eventueel een maatje in dezelfde kennel)

AANGEZIEN WE VAAK BUITEN DE SCHOOLVAKANTIES NOG KENNELS VRIJ HEBBEN BIEDEN WE BUITEN DE SCHOOLVAKANTIES OOK OPVANG AAN VOOR OVERIGE RASSEN.

EVENTUEEL DAGOPVANG BUITEN DE SCHOOLVAKANTIES OM BEHOORT OOK TOT DE MOGELIJKHEDEN. VOOR MEER INFORMATIE KUNT U MIJ ALTIJD BELLEN.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.