Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Graag de hond aangelijnd brengen, en voor het brengen uit te laten, of buiten het terrein uit te laten.

Voor het brengen en halen gelden vaste tijden tussen 8:30 en 9:30 en tussen 16:00 en 17:30 uur.

Inentingen:

U dient een geldig inentingsbewijs mee te nemen. De inentingen dienen tenminste 21 dagen van tevoren gegeven te zijn en niet langer dan een jaar geleden. Deze regels gelden specifiek ook voor kennelhoest.

Medicijnen:

Wij ontvangen eventuele medicijnen graag in de originele verpakking met daarop de naam van uw hond en de wijze van toediening. Zou u bij het medicijn een briefje willen doen waarop u de aandoening beschrijft. Dan weten we precies wat er aan de hand is en kunnen we uw hond de beste verzorging bieden.

Mand of deken mee:

In de kennel van de hond staat een mand met een deken. Deze zijn gemakkelijk te wassen en te verschonen. Brengt u graag uw eigen mand of deken mee? Houdt u er dan rekening mee dat deze gewassen moet kunnen worden en dat deze kapot kan gaan.

Hond uitlaten:

De hond wordt niet buiten het terrein uitgelaten. Mits gebruik gemaakt van de extra wandelservice.

Dierenarts:

Met onze ervaring weten wij het snel als er iets met uw hond aan de hand is. Wij hebben goede contacten met Dierenkliniek De Lingehoeve. Uw huisdier is dus altijd in goede handen en het spreekt voor zich dat wij u van dit soort bijzonderheden op de hoogte zullen stellen.

De algemene voorwaarden van Dibevo zijn van toepassing. 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.